Spis her

Café Holing

Spis her

Café

Foruden idræts- og mødelokalefaciliteter, har Sportscenter Herning også en rummelig og indbydende café ved navn Café Holing. Her kan du altid finde et bredt udvalg af kolde og varme drikkevarer, slik, snacks, sandwich, smørrebrød og en varieret menu med forskellige varme retter. Caféen tilbyder plads til op til 200 siddende gæster, der kan nyde deres måltider ved borde og stole eller slappe af i hyggeområdet med behagelige sofaer. Udover det, er der også mulighed for at bestille mad til møder, kurser, stævner eller fester i centret. Vores cafémedarbejdere står altid klar med gode ideer til at imødekomme dine behov og ønsker.

Spis her

Café Holing

Foruden idræts- og mødelokalefaciliteter er også Sportscenter Hernings store og indbydende Café, Café Holing.
Her kan du altid købe et udvalg af både kolde og varme drikkevarer, slik, snacks, sandwich, smørrebrød og mange forskellige varme retter.

Caféen har plads til 200 siddende gæster. Her er både borde og stole samt hygge-område med sofaer.

Det er også muligt at bestille mad ved møder, kurser, stævner eller fester i centret. Spørg gerne caféens medarbejdere for gode ideer til hertil.

Café Holing

Åbningstider

Caféens normale åbningstider er:

Mandag – Torsdag 16.00 – 20.15
Fredag – Lørdag – Søndag: Tilpasset aktiviteter i centret.

Sportscenter Hernings café er normalt lukket om sommeren fra midten af ​​maj til slutningen af ​​august. Dog kan der stadig arrangeres fester, møder, mindehøjtideligheder og meget mere i lukkeperioden efter aftale. Derudover er cafeteriet åbent om fredagen, lørdagen og søndagen ved større turneringer og stævner. Endelig holder caféen igen åbent efter aftale og ved særlige arrangementer.